top of page
Veiligfietsen. V
Veiligfietsen. V

ONS TEAM

Als team zijn wij gepassioneerd door de fiets als duurzaam vervoersmiddel en willen we ons inzetten voor de veiligheid van fietsers. Jan heeft jarenlange ervaring in grote multinationals en kleine familiebedrijven en begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om veiligheid hoog op de agenda te zetten. Arno is als geboren ondernemer en fervent fietser de perfecte partner voor een frisse en innovatieve kijk op het fietsbeleid van bedrijven. Robin combineert zijn marketingachtergrond met zijn dagelijkse fietservaring in de stad, om bedrijven te helpen de voordelen van fietsen voor hun werknemers te begrijpen en te benutten.

Als team zijn wij toegewijd aan het creëren van veiligere en duurzamere werkomgevingen door middel van ons advies over fietsbeleid. Door onze achtergronden en ervaringen te combineren, zorgen wij ervoor dat bedrijven optimaal gebruik kunnen maken van de voordelen van fietsen, terwijl de veiligheid en het welzijn van hun werknemers gewaarborgd blijven.

Wij geloven in de kracht van samenwerking en willen samen met bedrijven werken om een veilige en duurzame fietscultuur te creëren. Onze expertise en persoonlijke betrokkenheid bij fietsen en veiligheid maken ons de ideale partner om uw bedrijf te helpen het fietsbeleid te ontwikkelen en uit te voeren.

ONZE MISSIE

Bij Veiligfietsen.be geloven we dat fietsen een belangrijk onderdeel is van een duurzame en gezonde samenleving. Onze missie is om bedrijven, organisaties en individuen te helpen veilig en duurzaam te fietsen. We willen onze klanten ondersteunen bij het opzetten van een fietsbeleid dat past bij hun specifieke behoeften en doelstellingen, en hen voorzien van hoogwaardige producten en diensten om veilig te kunnen fietsen. 

Ons doel is om bij te dragen aan een samenleving waarin fietsen veilig, duurzaam en toegankelijk is voor iedereen.

ONZE VISIE

Onze visie is om een toonaangevende speler te zijn op het gebied van veilig fietsen. 

We willen bijdragen aan de ontwikkeling van duurzame en gezonde steden en gemeenschappen door het promoten van fietsen als een veilig en duurzaam vervoersmiddel. We willen onze klanten helpen bij het realiseren van hun doelen en hen ondersteunen bij het creëren van een veilige en duurzame fietsomgeving. 

We streven ernaar om te blijven innoveren en ons aanbod voortdurend te verbeteren, om zo de best mogelijke oplossingen te bieden voor onze klanten. 

bottom of page